Over Drankenspeciaalzaak Jelle

Als liefhebbers van drank weten wij de oorsprong van de dranken die wij verkopen. Wij kunnen jou hier uitgebreid over adviseren en laten proeven zodat jij de beste keuze maakt. Doordat wij het grootste assortiment van Leeuwarden hebben, is er altijd iets dat bij jou past.

Drink minder, drink beter

Van een drankje hoor je te genieten. Kies daarom voor iets wat je écht lekker vindt. Wij helpen je hier graag bij. In ons proeflokaal heb je de mogelijkheid kennis te maken met een drank die je misschien niet kent, maar des te lekkerder kan zijn. We openen je graag de ogen voor iets nieuws. Blijf je toch bij je favoriet? Geen probleem, want het gaat ons erom dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Proeverij organiseren

Ben je kenner of wil je meer weten van bekende en wellicht voor jou onbekendere merken wijn, whisky of bijvoorbeeld bier? Wij geven regelmatig proeverijen. Op onze site kun je de proeverijen vinden die al gepland staan, of geef je op voor de mailinglijst zodat je geen proeverij mist. Dit kan via ons contactformulier. Ook een proeverij op maat of op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Advies

Ben je een fijnproever of leer je graag nieuwe dranken kennen? Geef ons jouw wensen aan en vaak weten wij wel iets waarmee u wordt verrast. Wij kennen onze producten door en door.

Tijd voor de klant

Wij maken de tijd voor je. Klanten die tussendoor komen kunnen wij helpen terwijl jij rustig kunt zitten aan onze gastentafel. Geniet van een heerlijk bakje koffie terwijl je wordt geïnformeerd over jouw drank naar keuze.