Slijterij in Leeuwarden

Centraal gelegen in de stad en in de provincie is Drankenspeciaalzaak Jelle de slijterij van Leeuwarden en Friesland. Bij ons krijgt u het meest complete aanbod aan dranken. Van lokale en minder lokale speciaalbiertjes tot aan exclusievere dranken zoals ons aanbod van whisky, gin en gedistilleerd.

Drankenspeciaalzaak Jelle biedt verschillende mogelijkheden om voor een geslaagd feest te zorgen. Stuur ons een berichtje of bel ons even. Langskomen in de slijterij om alle mogelijkheden te bespreken kan natuurlijk ook.

Verhuur biertap

Op zoek naar een biertap? Goed nieuws, die hebben we voor u! We ontzorgen u graag als het om feestjes gaat. Bij ons huurt u gemakkelijk een biertap. We verhuren de biertap alleen in combinatie met onze fusten bier. Standaard hebben we Dortmunder bier op fust in onze slijterij, maar bierfusten van andere merken zoals Heineken, Amstel en Hertog-Jan kunnen wij ook voor u regelen. Wilt u vast reserveren? Vul dan het contactformulier in, hier kunt u gemakkelijk al uw wensen in vermelden. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 058 213 84 69, of bezoek onze slijterij in het oude stadscentrum van Leeuwarden aan de Voorstreek 63.

Statafel huren in Leeuwarden

Een feestje is niet compleet zonder de statafels. Statafels zorgen voor een goede doorloop en een informelere sfeer. Zo zit er niemand de hele avond met dezelfde mensen op de bank. Bij ons huurt u al voor 5 euro een statafel voor een dag. Voor € 2,50 extra leveren we ook een statafelrok, maar als deze vuil terugkomt rekenen we daar € 2,50 schoonmaakkosten bovenop.

Bierpakket

Organiseert u het feest niet zelf, maar gaat u naar een feest of een verjaardag van iemand anders? Dan is het logisch dat u een kleinigheidje meeneemt. Wij hebben leuke presentjes, maar ook uitgebreidere bierpakketten met bekende en de minder bekende lokale biertjes. Misschien wilt u zelf liever een cadeaupakket samenstellen. Kan ook natuurlijk.

Bier aanbieding

Ons aanbod aan bieren is zeer divers en uitgebreid. De bekende en populairdere merken hebben we ook, maar wij vinden het vooral leuk om u te informeren over de bieren met een bijzonder verhaal erachter. We hebben ongeveer 500 verschillende bieren in ons aanbod opgenomen en het assortiment wisselt continu. Zo hebben we ook ons eigen viergranen huisbier genaamd Skeef te koop in onze slijterij. Dit bier is gebrouwen door de Kroon op Leeuwarden en is zeker de moeite van het proberen waard.

We hebben regelmatig speciale biertjes voor u. Hou voor onze aanbiedingen de nieuws pagina in de gaten en vergeet niet om ons ook via Facebook te volgen.