Verhuur

Feestje? Wij zorgen voor het juiste materiaal. 

Biertap huren

Wat is er leuker dan je eigen biertje tappen? Bij ons kun je voor slechts € 15,- een tapje huren. Ideaal als je weinig koelkastruimte hebt, want de tap koelt het bier zelf. Dit is een tafelmodel, dus je kunt hem praktisch overal neerzetten, maar je kunt er ook een bar met spoelbak bij krijgen voor grotere feesten. 

 

nb: Wil je de tap huren zonder bier af te nemen dan is de huur 35 euro per dag of weekend

Statafel huren

Niets is gezelliger dan goede gesprekken aan de statafel met een drankje en hapje erbij. Voor slechts € 5,- per dag huur je al een tafel bij ons.

Voor een meerprijs van € 2,50 krijg je er ook een tafelrok bij. (tafelrok graag schoon retour, anders komt er € 2,50 schoonmaakkosten bij)

Bierfusten kopen

Ook al huur je geen biertap bij ons, wij regelen graag uw bierfust van verschillende biermerken. 

Wij hebben standaard Steenberge bier op voorraad (mooie frisse pils voor een goede prijs) 20 liter is 49,99 en 50 liter is € 112.00. Andere merken en inhoudsmaten (ook speciaalbier) zijn op bestelling leverbaar.

Bezorgservice

In overleg is het mogelijk om uw dranken en artikelen te laten bezorgen. 

Proeverij organiseren

Ben je een kenner of wil je meer weten van bekende en wellicht voor jou onbekendere merken wijn, whisky of bijvoorbeeld bier?

Houd onze site in de gaten voor de lopende proeverijen of laat je e-mailadres achter via het contactformulier, zodat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe proeverijen. Ook een proeverij op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Andere vragen?

Heb je andere vragen? Twijfel niet en stel je vraag via het contactformulier. Wij denken graag met je mee.