Bierbrouwerij Noarder Dragten is in 2012 begonnen met het brouwen van bier in hun eigen, zelf gebouwde, ambachtelijke brouwerij. Doordat alle bieren in eigen huis gebrouwen worden zijn ze in staat om snel in te spelen op de markt en kunnen ze op aanvraag speciale bieren brouwen.

Op dit moment brouwt bierbrouwerij Noarder Dragten vier eigen bieren.

DPA, een India Pale Ale maar dan op zijn Drachtsters, dus een Drachtster Pale Ale. Dit is een toegankelijk bitter, maar zeker ook een fruitig bier met 5,3% alcohol. Dit bier is geschikt voor alle jaargetijden en heeft een mooie, kopergele kleur.

Sinneblond, een zwaar blond bier met de smaak van mineola en sereh, beter bekend als citroengras. Het bier heeft een volle zoete, bittere afdronk en een alcohol percentage van 7,4%. Dit biertje drink je het best koel in de zomer en wat warmer in de winter.

Matzwart, een Black IPA waar je niet doorheen kunt kijken met 7,3% alcohol. De Matzwart is een vol moutig, stevig bier met een verassend fruitige smaak. Subtiele tonen van chocolade en karamel maken de Matzwart een prachtig biertje voor de koudere dagen en late zomeravonden.

RAL 9010, een prachtig witbier met een heerlijk zuurtje van sereh thee en 4,8% alcohol. De RAL 9010 is het witbier zoals het vanuit het verleden bedoeld was en wordt nu gebrouwen door Noarder Dragten. Dit speciaalbier doet het goed op mooie zomerse dagen en lange zwoele nachten.