Iets ten oosten van het Gardameer, in het hart van de Valpolicella Classica, ligt het wijnhuis Farina. Dit is een van de beste gebieden voor kwaliteitswijnen. Het Gardameer zorgt ervoor dat het overdag niet te warm wordt en 's nachts niet teveel afkoelt. Het heuvelachtige landschap zorgt ervoor dat de druiven net dat beetje meer zon krijgen en ook beter geventileerd zijn, om schimmel te voorkomen. De mix van kalksteen en klei in de bodem zorgt voor een natuurlijke structuur en een stevig karakter aan de typische rode wijnen uit deze streek.

Laat je eens verrassen door deze wijnen van typisch Italiaanse druivenrassen zoals Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Negrara, Oseleta en Dindarella. Weer eens wat anders dan een merlot.

Nieuwsgierig naar deze wijnen? Als je op de onderstaande link klikt, zie je ons assortiment online. Het is mogelijk om ze online te bestellen, maar we hebben alle wijnen ook in de winkel staan.

De prijzen online en winkelprijzen zijn gelijk.

Voordeel van de winkel is dat je vanaf 6 flessen 10% korting krijgt (uitgezonderd aanbiedingen), je veel wijnen ook kunt proeven en je betaalt geen verzendkosten;)

 

Bestel de wijnen van Farina