Kendall Jackson

Een relatief jong bedrijf wat in een kort stukje tijd een grote reputatie heeft opgebouwd. Jess Jackson kocht in 1982 een boomgaard vlakbij Napa Valley en verving de bomen door wijnstokken. Dit bleek een enorm succes en Amerika en de rest van de wereld raakte al snel bekend met de Kendall-Jackson wijnen.

Het grote succes is deels te danken aan de perfecte ligging van de wijngaarden. Het is een wat koelere kuststreek, waar de druiven perfect hun aromas en smaken kunnen ontwikkelen. De wijngaarden bevinden zich op grote hoogte, zo rond de 500 meter. Dit maakt het oogsten van de ruiven wat lastiger, maar voor de kwaliteit van de druiven is dit des te beter. Proef de wijn en laat je overtuigen van de fantastische kwaliteit.

Nieuwsgierig naar deze wijnen? Als je op de onderstaande link klikt, zie je ons assortiment online. Het is mogelijk om ze online te bestellen, maar we hebben alle wijnen ook in de winkel staan.

De prijzen online en winkelprijzen zijn gelijk.

Voordeel van de winkel is dat je vanaf 6 flessen 10% korting krijgt (uitgezonderd aanbiedingen), je veel wijnen ook kunt proeven en je betaalt geen verzendkosten;)

Bestel de wijnen van Jackson Family Wines