Champagne Proeverij 19 oktober 2019

Op zaterdag 19 oktober zijn de leden van het kleinschalige champagnehuis Koechlin bij ons in de winkel om een wel hele bijzondere proeverij te verzorgen, namelijk een champagneproeverij!

Hoe vaak krijg je nu de kans om een aantal verschillende champagnes naast elkaar te proeven, zonder dat het je wat kost?

Tijdens deze proeverij word je meegenomen in het verhaal achter dit kleinschalige champagnehuis. Dit is namelijk nog een van de weinige champagnehuizen die alle ambacht (van het plukken van de druiven tot en met het bottelen van de flessen) nog in eigen hand houdt. Je zult proeven dat de smaak van de champagne toch even heel wat anders is dan de grote merken, en dat voor een fractie van de prijs.

Met maar liefst vier verschillende soorten champagne biedt Koechlin voor elk wat wils. Van de friszure Tradition, de fruitige Rosé, de verfijnde Prestige tot de unieke op eikenhouten vaten gerijpte Adeline: elke variant is een pure smaaksensatie. De champagnes zijn ontwikkeld van de eerste (pure) persing. De volledige collectie van dit huis wordt op deze dag uitgeschonken!

Je hoeft je niet op te geven voor de proeverij en de entree is gratis. Het is een open inloop proeverij, dus je kunt komen en gaan wanneer je wilt.

De proeverij start om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Graag tot dan!

voor meer informatie over koechlin champagne kun je hier klikken:

https://www.drankenspeciaalzaakjelle.nl/aanbod/wijnen/champagne-koechlin/